5/5

WEBSITE LATEN MAKEN

WEBSITE
LATEN MAKEN

De beslissing om een website te laten maken heeft best wat voeten in aarde. Ga je voor een website op basis van WordPress, Phoenix, Drupal of ..?

Wat wordt het doel van de website? Hoe ga je ervoor zorgen dat het past bij de uitstraling die je voor ogen hebt? Hoe zit het met cookies? Wat kost een website laten bouwen? Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Lees dan verder.

WEBSITE LATEN BOUWEN

Ben jij helemaal klaar met je website of ben je gewoon toe aan vernieuwing? Of heb je nog helemaal geen website? Laat je website bouwen door een externe partij voor een professioneel eindresultaat.

Door een website te laten bouwen bespaar je veel tijd en zorgen. Een website bouwen is tegenwoordig een stuk gemakkelijker dan vroeger. Wil jij echter een mooie website die SEO geoptimaliseerd en mobiel responsief is? Dan komt er een hoop meer bij kijken, waarvoor specifieke kennis vereist is. 

snel en gebruiksvriendelijk

WORDPRESS
WEBSITE LATEN MAKEN

Uit de mogelijkheden die hierboven staan beschreven, adviseren wij vaak om een nieuwe website te laten ontwikkelen op basis van WordPress.

website-laten-maken-2

WordPress is een opensourcesoftware die wordt gebruikt om websites te realiseren. Het is ontwikkeld door Matthew Mullenweg en het is het meest gebruikte content management systeem van de wereld (Bron: Wikipedia). Ook wij geven de voorkeur aan het bouwen van een website met WordPress. WordPress heeft namelijk de volgende voordelen:

Wil jij een WordPress website laten maken? Bij Smyler  hebben we meerdere specialisten die fantastische websites kunnen bouwen met WordPress. Geïnteresseerd in een nieuwe WordPress website?

WORDPRESS SPECIALISTEN

Good marketing makes the company look smart.
Great marketing makes the customer feel smart.

Joe Chernov
kwaliteit boven kwantiteit

PROFESSIONELE
WEBSITE LATEN MAKEN

Er zijn nogal grote verschillen tussen het laten maken van een professionele website of een (simpele) website. Als je op internet kijkt, zie je al snel bedrijven langskomen met hele lage prijzen voor een website. Echter krijg je dan vaak een hele basic website zonder invulling.

Wanneer je het dan naar wens wilt maken, kost het alsnog veel tijd en geld. Bij het laten bouwen van een professionele website zorg je ervoor dat de website meteen goed is, zowel op technisch vlak als op het gebied van content.

Als je een professionele website laat bouwen, wordt er echt geluisterd naar jouw wensen. Zo kom je samen tot een prachtig eindresultaat. Dat kost misschien in eerste instantie meer geld dan als je een simpele template website laat maken (of zelf maakt) via online tools. Maar dan heb je wel precies wat je wilt en weet je zeker dat de website goed in elkaar steekt. Vergeet niet dat de techniek erachter ook heel belangrijk is voor je vindbaarheid in Google!

website-laten-maken-4

WIL JE OOK EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN BOUWEN?

Bij Smyler gaan we altijd voor kwalitatieve websites. Wij houden niet van afgeraffelde projecten en dat zal ook nooit veranderen. Professionele website laten maken? Ontdek wat de mogelijkheden zijn door contact op te nemen via onderstaande button.

het kostenplaatje

WEBSITE LATEN MAKEN KOSTEN

De kosten voor het laten bouwen van een website zijn heel verschillend. Het ligt er, zoals hierboven ook werd aangegeven, heel erg aan wat de wensen voor je nieuwe website zijn. Wanneer je meerdere offertes aanvraagt, zul je al snel zien dat er grote verschillen in prijzen zijn onderling. Wat kost een website laten maken nu echt?

website-laten-maken-1
Op die vraag is dus geen makkelijk antwoord te geven, omdat het altijd maatwerk is. Factoren die de prijs bepalen zijn o.a.:

Vraag je dus meerdere offertes op, let er dan goed op of al deze factoren hierin meegenomen zijn. Benieuwd wat het laten maken van een website door Smyler kost? Neem contact op! In een eerste gesprek kunnen we vaak al een grove indicatie geven van wat de door jou gewenste website gaat kosten, waarna we dat in een offerte verder uitwerken.

ZIJN ER DAN NOG
MAANDELIJKSE KOSTEN?

Ja, je betaalt altijd los voor de hosting en je domeinnaam. Verder komen er vaak servicekosten bij voor bijvoorbeeld regelmatige updates en back-ups (zeer aan te raden!).

Denk ook aan zaken als externe cookiemeldingen en betaalde plugins. Hoe hoog de totale maandelijkse kosten zijn, hangt af van jouw wensenpakket.

WIL JE EEN PROFESSIONELE EN ZAKELIJKE WEBSITE LATEN MAKEN

Neem een kijkje bij onze succesverhalen of neem direct contact met ons op. We laten je graag ons portfolio van professionele en zakelijke websites zien.

create and behold

WEBSITE LATEN ONTWERPEN

Voor de vindbaarheid van je website zijn met name de techniek en de teksten van belang. Maar als bezoekers eenmaal je website gevonden hebben, wil je natuurlijk ook dat ze het design van je website aantrekkelijk vinden. Veel bureaus zijn goed in het één of het ander: of je krijgt een goede technische website die echter niet zo mooi is, of je krijgt een hele mooie website die slecht in elkaar zit en daardoor slecht vindbaar is.

Als je nadenkt over het laten ontwerpen van je website, houd hier dan rekening mee. Bij Smyler werken de techniek-, design- en contentspecialisten nauw samen, zodat voor alle facetten aandacht is.

website-laten-maken-3
zet de volgende stap

WIL JIJ EEN WORDPRESS WEBSITE LATEN BOUWEN?

De mogelijkheden van zowel WordPress als van onze Smylers zijn eindeloos. Daarom passen we zo goed bij elkaar! 😉

Als je interesse hebt om een website door ons te laten ontwerpen en bouwen, nemen we eerst de tijd voor een uitgebreide kennismaking. We bespreken je wensen op het gebied van websitestructuur, SEO, uitstraling en stijl, content, et cetera.

Al die zaken vertalen we naar een duidelijke offerte en eventuele stylesheet waarin we al een tipje van de sluier oplichten qua design van de website. Na jouw akkoord, gaan we voortvarend aan de slag waarin we allerlei marketing disciplines combineren, zoals design, techniek, teksten schrijven en SEO. Uiteraard heb je tijdens het hele proces inspraak, zodat het eindresultaat je echt blij maakt! Want daar gaan we tenslotte voor!

Spreekt onze werkwijze je aan? Neem dan contact op via de onderstaande button.