5/5

WEBSHOP LATEN MAKEN

Als je artikelen online wilt verkopen, dan heb je uiteraard een goede webshop nodig. Maar wat is een goede webshop? En ga je zelf aan de slag of besteed je het bouwen van je webshop uit? Belangrijk is dat je kwaliteit en vertrouwen uitstraalt naar jouw potentiële klanten. Jaarlijks komen er namelijk steeds meer webshops bij. Dus om je webshop rendabel te laten zijn, moet je in ieder geval investeren in gebruiksgemak en design. 

Op deze pagina lees je alles over het laten maken van een webshop. Welke systemen zijn er, hoe kan je een professionele webshop laten maken en wat zijn de kosten hiervan, zijn o.a. vragen die we beantwoorden. Dus lees snel verder. 

INHOUD

Op deze pagina ontdek je alles over het laten maken en bouwen van een webwinkel!

PROFESSIONELE WEBSHOP

Er zijn grote verschillen tussen het zelf maken van een webshop en een webshop laten bouwen. Als jij op zoek bent naar een professionele webshop heb je specialisten nodig die dat kunnen realiseren. 

Je kunt ook zelf aan de slag gaan, maar zonder de juiste kennis krijg je al snel een standaard webshop die niet opvalt of die niet fijn werkt voor de klant.

Overigens kost het ook heel veel tijd om zelf een webshop op te zetten. Ons advies is daarom om je webwinkel te laten maken door een externe partij. Twee duidelijke voordelen: je raakt geen kostbare tijd kwijt en je begint je online avontuur met een goede webwinkel die gemaakt is door vakmensen uit de online marketing wereld.

webshoplatenmakendoorsmylermarketingpapendrecht

WORDPRESS WEBSHOP LATEN MAKEN

Je zult vast wel van verschillende tools gehoord hebben waarmee je een webshop kunt maken. Van mijnwebwinkel tot Shopify naar WordPress; allemaal handige tools waarmee je webshops kunt maken. In deze alinea zoomen we in op WordPress webshops.

WordPress is een opensourcesoftware waar heel veel websites mee worden gemaakt. Om precies te zijn: 64% van de CMS websites zijn gebouwd met WordPress… Over heel de wereld! Het zal je dan ook niet verbazen dat heel veel webshops ook met WordPress zijn gebouwd.

Er zijn meerdere voordelen van het gebruik van WordPress voor het bouwen van je webshop:

Het beheer van je webshop is gemakkelijk en WordPress geeft veel opties. Het voordeel hiervan is dat alles mogelijk is. Zo wordt je niet belemmerd door vaste thema’s of beheersystemen. 

WordPress heeft mega veel thema’s. Genoeg ruimte om een origineel design op te zetten dus!

WordPress webshops zijn makkelijk te kopppelen aan bekende tools zoals Mailchimp, Hubspot en Active Campaign!

WordPress werkt perfect samen met WooCommerce, de ideale plugin voor webshops.

WordPress is gratis. 

"WordPress heeft meer dan 58.000 plugins! Waaronder WooCommerce, een tool die jou verder helpt met het opzetten van een webshop."

webshop laten maken door smyler

WOOCOMMERCE WEBSHOP LATEN MAKEN

WooCommerce is een webshop plugin die veel wordt gebruikt in combinatie met WordPress. Deze plugin is gegroeid tot een van de meest gedownloade plugins ter wereld met miljoenen downloads. 

WooCommerce is gratis te downloaden en met die gratis versie kun je prima een simpele webshop opzetten. Wanneer je serieuzer aan de slag wilt, heb je echter wel premium thema’s en plugins nodig. 

Wil jij een WooCommerce webshop laten maken? Wij hebben de kennis en ervaring om een mooie en gebruiksvriendelijke webshop voor jou op te zetten inclusief WooCommerce!

WEBWINKEL LATEN MAKEN?

Webwinkel laten maken? Onze specialisten staan voor je klaar!

PROFESSIONELE WEBSHOP LATEN MAKEN

Een professionele webshop laten maken, is best een complex gebeuren. Er komen namelijk heel wat facetten en marketingdisciplines bij kijken. Voordat je aan de slag gaat om je professionele webshop te laten bouwen, adviseren wij om alvast na te denken over de volgende facetten: 

WEBSHOP LATEN MAKEN KOSTEN

Een concreet antwoord op de vraag ‘wat kost een webshop laten maken?’ is er niet echt. Net als bij een website, zijn de kosten afhankelijk van jouw wensen. Heb jij interesse om een webshop te laten bouwen? Wij brengen je wensen en doelen in kaart en op basis daarvan stellen we geheel vrijblijvend een offerte op. 

Neem dus gerust contact met ons op, zodat we je meer kunnen vertellen.

Smyler… Marketing waar je blij van wordt met resultaat dat loont!

WEBSHOP PROMOTEN

En als je webshop er dan is, dan wil je natuurlijk ook dat hij gevonden wordt en dat je je omzetdoelen bereikt. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan SEO, SEA en social media marketing. Samen bespreken we je doelen en welke middelen we in kunnen zetten om die doelen te behalen. Zodat je de kosten voor het laten maken van je webshop snel weer terugverdiend hebt. 

laatjewebshopbouwendoorsmyler
waardevol en geheel vrijblijvend. beloofd.

PLAN EEN INSPIRATIEGESPREK