Social Media 

Social Media 

Social Media zijn krachtige middelen om jouw doelgroep te bereiken. En het is nog gratis ook - los van de tijd die het kost om er iets op te plaatsen. Maar welke Social Media zijn nou nuttig voor jouw bedrijf en wat plaats je? En wanneer? Bekende vragen waarop wij antwoorden weten. Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van Social Media.

Advies & Strategie

Wij helpen jou met het uitzetten van een strategie en welke Social Media daarbij passen. Wat je plaatst en wanneer zijn vragen die we beantwoorden.

Campagnes

Betaalde campagnes via Social Media zijn effectieve middelen om meer klanten of sollicitanten te bereiken.

Contentkalender

Wij kunnen een contentkalender voor je maken, waardoor je precies kunt zien wanneer er wat gepost moet worden. 

Contentcreatie

Alles draait op Social Media om beelden en teksten die jouw doelgroep aanspreken. Wij kunnen die maken voor jou! Afbeeldingen, foto's, video's en teksten: we maken het graag!

Vacaturemarketing

Op zoek naar kandidaten voor de vacatures van jouw bedrijf of uitzendbureau? Laat ons je helpen met onze vacaturemarketing. Sta verbaasd van het aantal sollicitanten.

Beheer

Geen zin om erover na te denken? Laat ons je helpen. Wij plaatsen relevante content voor je op de beste tijden.

Meten, weten, verbeteren

We gaan natuurlijk niet zo maar plaatsen om maar aanwezig te zijn op Social Media. Samen stellen we doelen die passen bij de doelen van jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een x-aantal volgers, omdat je bouwt aan naamsbekendheid. Content die past bij het halen van deze doelen vullen we in onze contentkalender. Jij hebt altijd toegang tot deze contentkalender, zodat je altijd inzicht hebt wat er wanneer gepost gaat worden.

Het resultaat van onze inzet geven we periodiek weer via onze marketingrapportage (meten). Op basis van deze cijfers kunnen we conclusies trekken (weten) en waar nodig bijsturen (verbeteren).

 

Nieuwsgierig naar de prijzen en mogelijkheden?

Download onze Marketing Menukaart
of neem contact met ons op.