Vacature Communicatie & Marketing Professional (24 – 32 uur)

Een strategische brainstorm voor de plannen voor 2021 voor klant 1. Content voor social media maken en plaatsen voor klant 2. Het bijsturen van de marketingafdeling van klant 3. Als contentmarketeer bij Smyler beheer jij je eigen klanten die je elk op hun eigen niveau helpt groeien in de vorm die bij hen past. Een uitdagende én bijzonder afwisselende baan waarbij er diverse werkzaamheden en kwaliteiten van je gevraagd worden.

Werken als Communicatie & Marketing Professional bij Smyler

Smyler is op zoek naar een Communicatie & Marketing Professional (contentmarketeer) voor onze vestiging in Papendrecht. In deze functie ga je aan de slag met contentmarketing bij ons op kantoor én op locatie bij de klant. Je krijgt je eigen klantenset, waarvoor jij hoofdverantwoordelijke bent. Je bedenkt plannen en voert die grotendeels ook uit. Je schrijft bijvoorbeeld pakkende teksten voor blogs, artikelen, social media, en compleet nieuwe websites. Ook afbeeldingen zoeken/bewerken behoren tot je werkzaamheden. Je functie is zo breed als je die zelf maakt. Op basis van de wensen van je klanten en je eigen interesses en vaardigheden, kan je bijvoorbeeld ook aan de slag met design en marketing automation. Zolang het content is, ben jij er content mee;-). Je krijgt de mogelijkheid om te innoveren en je eigen specialisatie te ontwikkelen. Dat doe je samen met het team contentmarketeers waarbij je elkaar bijstaat in raad en daad. Daarnaast staat de afdeling Techniek paraat voor alle technische werkzaamheden.

Je nieuwe kantoor

Wat je gaat doen

  • Je voert marketingwerkzaamheden uit in de breedste zin van het woord. Van strategie tot uitvoer; jij draait er je hand niet voor om.
  • Je analyseert de resultaten van je marketing inspanningen en geeft op basis daarvan advies voor verbeteringen;
  • Je ontwikkelt je eigen specialisme en ondersteunt je collega’s hiermee;
  • Je begeleidt klanten naar een hoger niveau in hun marketing- en/of sales-activiteiten.

Wat we van je vragen

Je hebt ervaring met het werken in een soortgelijke brede en verantwoordelijke functie. Daarnaast wil je jezelf ontwikkelen tot expert in jouw specialisme. Je schrijft goede en pakkende teksten, en staat je mannetje (of vrouwtje 😉 ) in interviews. Enig organisatorisch talent is noodzakelijk. Tot slot heb je uitstekende people-skills, waarmee je in staat bent om mensen mee te nemen en te inspireren.

(een gedeelte van) je nieuwe team

Wat bieden wij jou?

In ruil voor jouw inzet, kennis en kunde ontvang jij van ons vrijheid, flexibiliteit en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij ontvang je een salaris conform kennis en ervaring. Een goede laptop en telefoonvergoeding horen er vanzelfsprekend bij.

Word jij onze nieuwe MARCOM-professional?

Interesse om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een e-mail naar Tamara via tamara@smyler.nl met jouw cv en motivatie. Reacties verzamelen we tot en met 5 november, waarna we z.s.m. reageren op jouw mail.