Smyler Portret: Tamara van Wijk

Iedere week brengen wij een specialist van Smyler bij u onder de aandacht. Deze week: Tamara van Wijk!

  • Welke functie heb je binnen Smyler?

Van de drie aanwezige specialisten cellen, werk ik in de contentcreatie cel als contentspecialist. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het schrijven van teksten. Denk hierbij aan klantverhalen, medewerkerverhalen, blogs, nieuwsberichten, webteksten en soortgelijke. Naast mijn officiële werkzaamheden, ben ik ook een soort manusje van alles. Verder voorzie ik mijn mannelijke collega’s soms ook van (het nodige) vrouwelijke inzicht 😉

  • Wat heb je hiervoor gedaan?

Voordat ik bij Smyler kwam, ben ik werkzaam geweest als marketingmedewerker bij een payrollbedrijf. Door bij Smyler te werken, kan ik mijn opgedane kennis inzetten bij meerdere bedrijven in de flexbranche.

  • Wil je iets vertellen over een recent afgerond project?

Een project dat ik graag wil benoemen, is toch wel de oplevering van een website voor een personeelsbemiddelaar in de zorgbranche. Hierbij heb ik nauw samengewerkt met de klant en ontzettend veel geleerd over deze branche. Op deze manier blijf ik leren en daar houd ik van.

  • Heb je nog een marketingtip die je met ons wilt delen?

Misschien een schot voor open doel, maar toch in de praktijk niet altijd logisch: denk bij alles dat je schrijft aan de lezer, de klant, de andere partij. Het gaat er niet om of jij als contentmaker het interessant, mooi of goed vindt, maar wat levert het de lezer op?

Nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? U bent van harte welkom om bij ons op de koffie te komen, of een van onze events bij te wonen.

Smyler – Marketing waar je blij van wordt 🙂