Hoe werkt onze marketing?

Hoe werkt onze marketing?

Marketing is vaag. De resultaten zijn niet (direct) meetbaar. Daarnaast is het vak marketing een beetje ziek. Er zijn vakgenoten die op een verkeerde manier en met de verkeerde intenties marketingactiviteiten uitvoeren. 
Goede marketing kan je veel opleveren. Wat de mogelijkheden op het gebied van marketing zijn, laten we graag zien tijdens een demo. 

Benieuwd naar de marketing-mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Marketing omvat vele werkzaamheden. Marketing is het neerzetten van je bedrijf door - de ontwikkeling van - je huisstijl, logo, visitekaartje, enz. Maar marketing is ook - online - adverteren of teksten schrijven waardoor gebruikers van Google bij jou terecht komen. Wat de juiste marketing voor jou is, is afhankelijk van waar je op dit moment staat, waar je heen wilt en wat je doelgroep is.

Wat kan ik verwachten van een Smyler demo?

Eerst proberen we door een aantal vragen te ontdekken waar je op dit moment staat. Zo zijn we benieuwd naar het volgende:

  • Wat is je doelgroep?
  • Van welke middelen/kanalen maak je op dit moment gebruik om je doelgroep te bereiken?
  • Wat wil je bereiken?

Nadat we dat in kaart hebben gebracht, laten we zien wat de mogelijkheden voor jou zijn. Dat kan een facebook-campagne zijn, content-marketing of bijvoorbeeld een handige online tool waardoor je kunt zien wie je online bezoekers zijn. Sta verbaasd over wat marketing jou kan opleveren!

Smyler. Marketing waar je blij van wordt.

In 3 stappen een demo plannen

 

Nieuwsgierig naar de prijzen en mogelijkheden?

Download onze Marketing Menukaart
of neem contact met ons op.