Zoekmachine Optimalisatie - SEO

Word gevonden op Google!

Benieuwd hoe wij jouw website kunnen laten stijgen in de zoekmachine?

Wat is SEO of zoekmachine optimalisatie?

SEO is kort gezegd het verbeteren van jouw online vindbaarheid via zoekmachines zoals Google en Bing. Letterlijk staat de afkorting SEO voor de Engelse vertaling: Search Engine Optimization.

Je website moet relevant zijn voor zoekmachines om weer te geven op het moment dat mensen een bepaald onderwerp zoeken. Je bouwt aan je online autoriteit. Hoe beter jij online inspeelt op de behoeftes van jouw toekomstige klanten, hoe beter je online vindbaarheid wordt.

Lees verder om te ontdekken wat er moet gebeuren om je vindbaarheid te verbeteren:

FAQ - veelgestelde vragen

Image

Techniek

Je website is de basis voor een goed SEO resultaat. Zonder een snel werkende en foutloze website zullen zoekmachines je 'strafpunten' toedienen waardoor je nooit de eerste pagina zult bereiken.
Image

Content

Zonder content (tekst en beeld) heb je geen website. Onze content-marketeers weten welke teksten en beelden jouw doelgroep aanspreken. Ze schrijven die teksten altijd in nauwe afstem met hun klant. 

Image

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordonderzoek staat aan de basis van SEO. In het onderzoeksrapport laten we zien via welke zoekwoorden je nu wordt gevonden en waar de kansen liggen.

Image

Linkbuilding

Linkbuilding is het verwijzen naar andere websites. Zoekmachines kennen waarde toe aan het linken van jou naar andere bedrijven en van andere bedrijven naar jouw website.
Image

Concurrentieanalyse

Wat maakt jouw concurrenten uniek?Wij brengen graag in beeld waar jouw concurrenten op gevonden worden en waar zij kansen laten liggen. 

Image

Lokale SEO

Het verbeteren van online vindbaarheid in de nabije omgeving van jouw bedrijf biedt veel kansen. Bedrijven hechten vaak waarde aan lokale partners.
Image

Meetbaarheid

Zijn jouw Google Analytics en Search Console goed ingeregeld zodat jij kunt meten wie er op jouw website komen? Wij zetten de basis graag goed.

Image

Campagnes

Als alles goed staat, bieden campagnes mogelijkheid om je naamsbekendheid te verbeteren en bereik te vergroten.

Super leuk bedrijf.
Het zijn allemaal harde werkers met verstand van zaken.
Nog wel misschien veel belangrijker; het zijn stuk voor stuk mensen mensen.
Mocht je op zoek zijn naar online vindbaarheid en/of marketing. Smyler is the place to be.

Local guide

Wij verbeteren jouw SEO!

Deze Smylers helpen jouw bedrijf graag verder groeien en komen graag in contact met jou. Wist je dat wij ook bij jou op kantoor werken? Vraag ons naar de mogelijkheden!
Nummer
#1
positie behaald, en nu?
  • Monitoren

    Om deze prachtige nummer #1 positie te behouden moeten we blijven monitoren en verbeteren. Zoekmachines zoals Google en Bing veranderen regelmatig de regels voor de vindbaarheid.

  • Nieuwe doelen

    We gaan focussen op een nieuw gedeelte van je website. Ook deze onderdelen brengen wij naar nummer #1.

  • Campagnes

    Klaar voor de volgende stap? Wij hebben ook specialisten voor Social media en Google Ads. Deze marketingmix zorgt voor de ultieme vindbaarheid en leads!

Meer informatie over onze diensten?

Plan een afspraak in met Jaap Goedegebuur.
Direct een afspraak inplannen
 

SEA

SEA en SEO gaan hand in hand. Omdat SEA vaak direct resultaat oplevert, is dat een mooi begin. Het doel is SEO omdat je daarbij bouwt aan de online autoriteit van jouw bedrijf. Google heeft enkel als doel het beste antwoord geven op jouw vraag. Hoe beter jij antwoord geeft op vragen en behoeftes, hoe beter jouw website vindbaar wordt. Graag direct resultaat? SEA is wat je zoekt.

Meer over SEA
Image