5/5

SEO Marketing

Wat is SEO Marketing?

SEO betekenis

WAT IS SEO Marketing?

De vraag: ‘wat is SEO marketing?’ krijgen we best vaak. SEO staat voor Search Engine Optimization, het verbeteren van jouw online vindbaarheid via zoekmachines. Als je aan de slag gaat met SEO, bouw je aan je online autoriteit

Hoe beter jij online inspeelt op de behoeftes van je toekomstige klanten, hoe beter jouw online vindbaarheid wordt. Mogelijkheden op het gebied van SEO zijn o.a. websites, blogs, landingspagina’s en back-links

Het belangrijkste is te weten op welke manier bezoekers op jouw website terecht komen of terecht zouden moeten komen. Met andere woorden: het begint bij zoekwoordonderzoek.

vergroot je online vindbaarheid

HET VERSCHIL TUSSEN SEO & SEA

Het verschil tussen SEO en SEA is heel simpel. De Nederlandse vertaling van SEO is zoekmachine optimalisatie. De Nederlandse vertaling van SEA is zoekmachine adverteren. 

De naam zegt het al een beetje. SEO draait volledig om de organische zoekresultaten. Organisch duidt op onbetaalde zoekresultaten. SEA daarentegen draait volledig om de betaalde zoekresultaten. Dit zijn de eerste zoekresultaten bovenaan de pagina met de tekst “advertentie” er voor. Het verkrijgen van die positie kost dus geld.

De overkoepelende term voor deze twee activiteiten is Search Engine Marketing (SEM). Vertaald naar het Nederlands is dit zoekmachine marketing.

Onze aanpak

WAT DOET EEN SEO MARKETINGBUREAU?

Een SEO Marketingbureau zoals Smyler neemt al het werk uit handen.

We bieden daarin graag duidelijkheid. Daarom nemen we je op deze pagina mee in onze aanpak. We beginnen met het goed inregelen en onderzoeken van jouw online vindbaarheid

Als de basis goed staat, bieden we je diverse vervolgpakketten aan, zodat je zelf kunt kiezen wat bij jou past.

wij helpen je verder

SEO OPTIMALISATIE: ONS OPSTARTPAKKET

SEO optimalisatie start altijd met een SEO-analyse waarmee we in kaart brengen hoe je website momenteel presteert in Google. Na deze nulmeting bespreken we de resultaten met je en inventariseren je wensen en doelen. De volgende stap is een zoekwoordenonderzoek. Daarin houden we ook rekening met je concurrentie. Het eindresultaat is een rapport met conclusies en aanbevelingen, op basis waarvan je goed onderlegd een vervolgpakket kunt kiezen.

EENMALIGE
OPSTARTKOSTEN

€ 400

SEO optimalisatie: Smyler staat voor je klaar!

SEO optimalisatie: wat is er nog meer mogelijk?

VERVOLGPAKKETTEN

Een rapport van de huidige stand van zaken is natuurlijk nuttig, maar uiteindelijk wil je jouw online vindbaarheid verbeteren. Daarom hebben we 3 vervolgpakketten ontwikkeld, waarin we ook daadwerkelijk hiermee aan de slag gaan. 

De werkzaamheden zijn in alle pakketten gelijk, alleen de beschikbare tijd verschilt. Op basis van je wensen en doelen zullen wij een bepaald pakket adviseren, maar de keuze is natuurlijk aan jou.

bereik je SEO online marketing doelen

WAT GAAN WE DOEN?

Als je een vervolgpakket kiest, gaan we maandelijks een aantal uren voor je aan de slag om onze gezamenlijke SEO online marketing doelen te behalen. We brengen verbeteringen aan in je website, maken landingspagina’s en bouwen campagnes op. 

Om je goed op de hoogte te houden van de voortgang krijg je elke maand een overzichtelijke rapportage van ons.
We spreken deze (telefonisch) met je door en bepalen de aandachtspunten voor de komende maand.

SEO online marketing - laat het over aan Smyler

bekijk de opties

KIES JE VERVOLGPAKKET

4 UUR SEO-WERKZAAMHEDEN

€ 400

p/maand

6 UUR SEO-WERKZAAMHEDEN

€ 550

p/maand

8 UUR SEO-WERKZAAMHEDEN

€ 700

p/maand

altijd gezellig

Contact opnemen

Ben jij geïnteresseerd geraakt in ons verhaal over SEO marketing? Laat het ons weten! Wij komen graag in contact. Kom gezellig langs of plan een inspiratiegesprek hieronder! Je kan ons ook altijd benaderen via de contactpagina.