5/5
WAAR JE BLIJ VAN WORDT
Smyler_1 lijn_a

jouw selectie aan marketingdiensten

Wat mogen we voor je betekenen? De juiste marketingdienst, of zelfs -diensten, is afhankelijk van jouw doelen en het budget. Wil je beter online gevonden worden, dan vraagt dat een ander specialisme, dan als je een nieuwe website wilt. En je begrijpt dat je voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl weer andere kwaliteiten nodig hebt. Dat is de reden waarom 1 marketingmedewerker vaak vastloopt bij een bedrijf; marketing omvat vele specialismes. Bij ons krijg je volledige marketing in de breedte en diepte, maar behoud je wel 1 contactpersoon. Iemand die jouw bedrijf echt kent en zorgt dat de doelen geborgd blijven. Jouw Smyler stuurt intern andere collega's aan waar nodig. Maar daarover meer onder stap 3.

Nieuwsgierig naar al onze marketingdiensten?

Smyler_2 lijn

samenwerken zoals jij wil

Gaan we samen aan de slag of wil je je marketing helemaal uit handen geven? Of wil je alleen advies en doe je zelf de uitvoering? Wat je ook wilt; wij werken er graag aan mee.

Smyler icon_beeldmerk_dicht2

DO MARKETING YOURSELF

Smyler adviseert, de uitvoering ligt bij jou. Een marketingstrateeg van Smyler stelt een plan op waarmee je zelf aan de slag kunt.

Smyler icon_beeldmerk_dicht2

DO MARKETING TOGETHER

Samen met jouw marketingafdeling werken we aan het behalen van de doelstellingen. Werkzaamheden worden naar wens verdeeld.

Smyler icon_beeldmerk_dicht2

DO MARKETING FOR ME

Een vast contactpersoon, jouw eigen Smyler, neemt je de volledige marketing uit handen. Structureel rapporteren we resultaten en stemmen we af.

Smyler_3 lijn

een vast contactpersoon

We overwegen zorgvuldig welke Smyler bij jouw bedrijf past. Mogen we voor je aan de slag gaan dat zal zij, of hij, zich het DNA van jouw bedrijf helemaal eigen maken. Bij voorkeur door regelmatig in house te werken. Samen stellen jullie doelen en via maandelijkse rapportages koppelen we de resultaten terug. Is de match tussen jullie en de Smyler anders dan gehoopt, dan stellen we graag een nieuwe aan je voor. De persoonlijke klik is heel belangrijk om tot goede resultaten te komen!

meten, weten, verbeteren

DATA ALS BEGIN- EN EINDPUNT

Het resultaat van ons werk verwerken we in rapportages, zodat je met een lach onze factuur betaalt. Jij weet namelijk dat we elke euro die je aan ons geeft vermeerderen. Return on marketing (ROM) noemen we dat.

MARKETING WAAR JE BLIJ VAN WORDT
MET RESULTAAT DAT LOONT

Wat de beste marketingdienst voor jou is, is afhankelijk van de doelen die je wilt bereiken. Daarom nodigen we je uit voor een inspiratiegesprek. Natuurlijk volledig gratis en vrijblijvend. Daarin kunnen we ontdekken welke marketingdiensten bij jou passen.