5/5

Succesverhaal
YALD

Het RESULTAAT

REVIEW VAN DE KLANT

Wij zijn goed geholpen door Smyler. Naast de plannen over onze website hebben zij ons geadviseerd over het logo en onze huisstijl. Neline heeft onze website gebouwd en de communicatie verliep heel goed. Hettie heeft de input van onze ideeën m.b.t. het logo en huisstijl gebruikt. Ook dit heeft tot een mooi resultaat geleid. Vervolgens heeft Smyler voor ons ook visitekaartjes, briefpapier en E-mailhandtekening naar tevredenheid ontworpen. Smyler levert kwaliteit en denkt actief mee.

Joost van Leer & Geert van den Born - Eigenaren Yald

NIEUWE VACATUREWEBSITE

Bij onze vacaturewebsites werken wij vanuit 3 vaste templates die wij, na de keuze van het template, naar wens van de klant gaan aanpassen. In het geval van Yald gaven zij de volgende wensen aan:

Al deze elementen hebben wij toegepast. Als Smyler denken we ook altijd mee aan de werkbaarheid van de website. Zo wilde Yald diverse pagina’s, waarin ze korte stukken tekst beschreven. Al deze teksten waren te zetten onder ‘over ons’. Om de customer journey zo fijn mogelijk te houden, zorgen we dat vanuit het menu al deze elementen bereikbaar zijn. Ook al staan deze op 1 pagina.

Verder proberen we altijd mee te denken in call to action* mogelijkheden en deze overal op de website toe te passen.

Koppeling RecruitNow (of vacaturetool)

Wist je dat wij ook diverse koppelingen kunnen bouwen dat informatie automatisch ingeladen wordt in je website? Zo ook bij Yald. Zij maken gebruik van RecruitNow (of een vacaturetool). Dit is een slimme vacaturetool (weg halen als we recruitnow niet gebruiken). Alle belangrijke onderdelen laden wij automatisch in vanuit RecruitNow als Yald hier nieuwe vacatures in zet of wijzigingen uitvoert. Zo hoeft Yald verder niet om te kijken naar de website (want dat gebeurd allemaal automatisch!) en ligt zijn focus waar het moet liggen: Uitzenden.

TOELICHTING VAN ONZE WEBBOUWER

"Samenwerken met Yald gaf echt energie. Geert en Joost stonden in de startblokken van dit bedrijf en het was erg leuk onderdeel hiervan te zijn. De ideeën die ze hadden voor Yald konden wij omzetten in hun website en huisstijl. Het zijn 2 gedreven mannen die er echt voor willen gaan. We hopen dat wij als Smyler ze hebben kunnen helpen met deze vliegende start!"

Neline

NIEUW LOGO EN HUISSTIJL

Met de opdracht voor een nieuwe website kregen we van Yald ook de opdracht voor een nieuwe huisstijl. We hebben diverse elementen uitgewerkt. Een logo met meerdere variaties, een visitekaartje en briefpapier. Uiteraard is de huisstijl ook doorgevoerd in de website. De eigenaren van Yald wisten heel goed wat ze wilden en hadden al een behoorlijk stuk vooronderzoek gedaan. Het uitgangspunt voor het logo was daardoor direct duidelijk. 

Een logo is het begin en het grootste onderdeel van de huisstijl. Alle andere elementen binnen de huisstijl moeten echter ook herkenbaarheid oproepen, zelfs als het logo niet direct in beeld is. Bij Yald hebben we daarom overal dezelfde ronding van de hoeken toegepast, het lijnenspel meegenomen en uiteraard de opvallende kleur een grote rol gegeven.

TOELICHTING VAN ONZE DESIGNER

"Tijdens de uitwerking van de huisstijl waren de lijntjes met de klant heel kort. De communicatie was helder. Ze hadden er duidelijk oog voor en het logo ontwerp is daarom echt samen met de klant tot stand gekomen."

Hettie