Intranet

Zorgen dat je medewerkers weer mét elkaar praten in plaats van tegen elkaar? Intranet kan je helpen! Via onze partner bieden we je Valo aan. Nieuwsgierig naar de voordelen? Lees snel verder.

Valo Intranet: oplossing op Office 365 en Sharepoint

Op zoek naar een modern intranet om het onderlinge samenwerken te bevorderen? Valo Intranet zorgt voor effectievere werkdagen van je werknemers.

Dit kun je verwachten van Valo Intranet:

Mobielvriendelijk

Valo beschikt over een iOS & Android app. Het intranet heeft op ieder device dezelfde lay-out.

Office 365 compatible

Valo Intranet is naadloos te integreren in je huidige Office 365- & SharePoint-omgeving.

Social intranet

Het sociale aspect is niet meer weg te denken. Verhoog de betrokkenheid van je medewerkers dankzij moderne sociale samenwerkingsfeatures.

Altijd up-to-date

Houd je intranet up-to-date. Met gegarandeerd iedere twee maanden een update veroudert je intranet nooit.

Ervaar Valo Intranet zelf:

Snel schakelen met Valo Intranet

Valo kent een modulaire opbouw. Dit geeft je de unieke mogelijkheid om te starten vanuit een goede basis en daarna langzaamaan uit te bouwen. Informatie delen, blogs, chat, video en nog zoveel meer maken Valo tot hét social intranet dat meerwaarde geeft.

Snelle implementatie:
Valo Intranet is een kant-en-klare oplossing. In de meeste gevallen is er dus geen lang en kostbaar implementatietraject nodig. De ervaring leert dat een dergelijke implementatie 5 tot 10 dagen duurt met een doorlooptijd van 2 tot 4 weken. Daarna is het intranet af en kan het volledig in gebruik worden genomen.

Belangrijk voordeel van de kant-en-klare Valo oplossing is dat je al bij de start van het project weet hoe het eruit komt te zien. Dit versnelt het adoptieproces enorm.

Image

Intranet partner I4-YOU

I4-YOU voert de implementatie van Valo Intranet uit. Zij is één van de allereerste Valo partners en is inmiddels aangemerkt als premium partner. Hiermee heeft I4-YOU zich bij de best presterende Valo partners wereldwijd gevoegd.

Naast premium partner is I4-YOU ook localization partner van Valo Social Intranet. Dit met het oog op de vertaling van de software naar het Nederlands.

Dankzij onze samenwerking met I4-YOU kun je rekenen op een professionele en vakkundige implementatie.

Meer zien van Valo Intranet?

Wil je meer informatie over onze social intranet oplossing? We komen graag bij je langs! Vul onderstaand formulier in voor een gratis demo.

  • Kant & klaar intranet
  • Snelle implementatie
  • Verhoog sociale betrokkenheid van werknemers
  • Aanpasbaar naar eigen wensen
  • I4-YOU Valo premium partner
  • Mobiele app