Binnen 48 uur jouw online afspraken module in de lucht!

Online afspraken inplannen

Het zal niemand zijn ontgaan: door het Corona / COVID-19 virus loopt onze economie een flinke deuk op. Met de nieuwste regelgeving is vooraf reserveren straks verplicht. Loop jij als restaurant, kapsalon of museum vast op een tool om online afspraken te ontvangen? Wij hebben hier de oplossing op gevonden. Om de ondernemers een handje te helpen hebben wij een pakket samengesteld waarbij wij binnen 2 werkdagen een online reserveringssysteem opgeleverd hebben!

Waarom deze online oplossing?

Veel kappers en horeca-ondernemingen hebben zijn of haar deuren voor bezoekers moeten sluiten i.v.m. het coronavirus. Wellicht geldt dat ook voor jou! Nu met het langzaam heropenen komt er veel planning en organisatie om de hoek kijken. Zeker nu vooraf reserveren als een vereiste wordt gezien. Wil jij niet de hele dag aan de telefoon zitten en je energie liever steken in het bedienen van je klanten? Maak gebruik van de krachtige online afspraken module.

Dit kun je verwachten van ons online reserveringssysteem

Dit kun je verwachten van onze websites

 

Geschikt voor elk apparaat

Online afspraken ontvangen

Eenvoudig zelf te beheren

Geen technische kennis nodig

 

€ 48,00 p/m

   Binnen 2 werkdagen online

   Te integreren op iedere website

   Geen opstartkosten

   Maandelijks opzegbaar

   Indien gewenst incl. online betaalmogelijkheid

   Eenvoudige beheermodule

   Geen technische kennis nodig

   Geschikt voor elk apparaat

Ons pakket

Hiernaast beschrijven we in een notendop wat jij van ons kunt verwachten. Uiteraard is er veel meer mogelijk! Vraag vrijblijvend informatie bij ons op. Op een offerte-aanvraag wordt zo snel mogelijk gereageerd.
Ik wil meer informatie

Facebook campagne voor direct meer bekendheid in jouw regio!

Direct resultaat? Laat de omgeving via Facebook weten dat je weer geopend bent en dat er online gereserveerd kunt worden. Wij zetten een campagne voor je op die regio gebonden is. Jij stelt daarbij je eigen dagbudget vast. Haal dus nóg meer resultaat uit je online reserveringssysteem!

Ik wil een offerte ontvangen