klantcase Officious - Smyler

Officious en Smyler

Samen met Smyler groei je in je eigen organisatie

‘In Smyler vind je een partner met een hele praktische en pragmatische aanpak. Gewoon aan de slag. Doordat ze gewoon doen, groei je samen in je eigen organisatie.’ Wouter Timmer wordt blij van de marketing van Smyler en dat is waar wij voor gaan. 

Officious helpt klanten bij het creëren van een inspirerende werkomgeving en wil bedrijven bewuste keuzes laten maken waardoor er een betere werkomgeving ontstaat. ‘We verzorgen de complete inrichting van kantoren, van audiovisuele oplossingen tot kantoorartikelen.  Daarnaast hebben we bij Officious een specialisatie in zorginrichting. We zien dat medewerkers in een goede en efficiënte inrichting productiever (samen)werken. De inrichting van jouw kantoor moet passen bij het werk dat je doet.’

De sterke positie uitbouwen

Het team van Officious werkt in een voormalig schoolgebouw, d’Ouwe School. Dit is zowel hun werkplek als de showroom. Elke ruimte heeft de naam van een (les)lokaal en de inrichting is daarop aangepast. Of het nu gaat om concentratieplekken, vergaderruimten, flexibele werkplekken of ontspanning; bij Officious vind je het allemaal. 

Aan Smyler de taak om de naamsbekendheid van Officious te verbeteren en hun sterke positie nog meer te laten groeien. Een mooie uitdaging voor een prachtig bedrijf!

‘Doordat onze marketing medewerker uit dienst is gegaan, zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons verder kan helpen met (met name) online marketing. Het is mooi om te zien dat Smyler niet alleen een plaatje is, maar ook waarde zoekt en mee wil geven. Het gaat uiteindelijk om het verhaal erachter.’ Wouter Timmer, directeur Officious.

Structuur in communicatie

‘Door de komst van Hettie, contentmanager bij Smyler, is er weer structuur in de online communicatie. Daarbij hebben we zicht op het effect door middel van een handige periodieke rapportage. Hettie is ook echt onderdeel van het team. Iedereen weet elkaar steeds beter te vinden en het is mooi om de toffe dingen die we doen en zien online te delen.’

‘Alles wordt besproken’

‘Smyler werkt heel praktisch en open. Eventuele gewenste aanpassingen worden gelijk besproken en doorgevoerd.’

Ook marketing waar je blij van wordt?

Wil jij ook graag net zo blij worden van marketing als Wouter? Neem dan contact op. Dan kunnen we samen, onder het genot van een kop koffie (of thee) voor elkaar kunnen betekenen. 

Of houd ons in de gaten voor meer marketing- en communicatiekennis of een kijkje achter de schermen via Facebook, Instagram of LinkedIn.

Benieuwd waarom andere klanten gekozen hebben voor ons marketingbureau? Lees dan hier hoe wij met BVP ervoor zorgen dat intern en extern de toegevoegde waarde van marketing groeit.