CONTENTMARKETING

aan de slag met tekst en beeld

aan de slag voor jou

CONTENTMARKETING

wat is contentmarketing

Contentmarketing is het gebruik maken van teksten en/of beeldmateriaal met commerciële doeleinden.
Door middel van content bereik je via een kanaal jouw doelgroep. Allemaal marketingtermen, we know.


In Jip-en-Janneke-taal komt contentmarketing neer op het volgende: door middel van teksten en beelden gaan we via de meeste geschikte locaties jouw doelgroep overhalen om (meer) bij je te kopen of om klant te worden. Dat kan online zijn via bijvoorbeeld een online advertentie of een social medium, maar indien nodig ook offline via bijvoorbeeld een digitaal billboard of brochure.

hoe doen wij contentmarketing

Uiteindelijk gaat het niet – alleen – om wát we doen, maar vooral om hóe we dat doen. Wij zijn sterk in het persoonlijk maken van jouw bedrijf. Dat doen we door bij je op kantoor te komen zitten om het DNA van jouw bedrijf op te nemen. Soms eenmalig, vaker regelmatig. Bijvoorbeeld 1x per maand of per week zelfs. Meer weten over onze manier van werken? Lees hieronder verder.

HIER EIGEN ICONS MAKEN @HETTIE

hoe werken wij

Nadat we gezamenlijk jouw doelgroep en doelstellingen hebben besproken, gaan we daarop kanalen afstemmen. Op basis van kennis en ervaring weten wij welk kanaal past bij jouw doelgroep. Soms is dat LinkedIn, soms Facebook en weer een andere keer zijn offline kanalen beter geschikt. Of juist een combinatie. In samenwerking met een medewerker van jou of zelfstandig creëren en plaatsen we content. Nadat we een stabiele stroom aan content hebben gecreëerd, passen we op basis van rapportages de content aan.

Vast contactpersoon bij Smyler; een bonuscollega
We werken met vaste contactpersonen. De Smyler waarmee je kennismaakt, wordt verantwoordelijk voor alle marketing werkzaamheden en stuurt intern de juiste mensen aan. Om het DNA van jullie bedrijf zo goed mogelijk eigen te maken, adviseren we dat ‘jouw’ Smyler regelmatig bij jou op kantoor aanwezig is.

Volgende fase
Het meest efficiënt is Marketing Automation. Daarbij maken we content op basis van data, in plaats van andersom. Meer over Marketing Automation vind je elders op deze website. 

Smyler_Beeldmerk paars vulling

DO MARKETING YOURSELF

Smyler adviseert, de uitvoering ligt bij jou. Een marketingstrateeg van Smyler stelt een plan op waarmee je zelf aan de slag kunt.

Smyler_Beeldmerk paars vulling

DO MARKETING TOGETHER

Samen met jouw marketingafdeling werken we aan het behalen van de doelstellingen. Werkzaamheden worden verdeeld naar wens.

Smyler_Beeldmerk paars vulling

DO MARKETING FOR ME

Een vast contactpersoon, jouw eigen Smyler, neemt de volledige marketing voor je uit handen. Structureel rapporteren we resultaten en stemmen we af.

DEZE BEDRIJVEN ZIJN JE VOORGEGAAN:

CTA EN VERWIJZING NAAR ANDERE DIENSTEN