Online marketing. Waar te beginnen?

We weten het allemaal. Jij bent online, jouw klanten zijn online. Online zichtbaarheid is belangrijk voor de groei en het bestaan van jouw onderneming. Maar waar te beginnen?

Keuzes maken in online marketing

Niet elk bedrijf heeft een grote marketingafdeling of is al jaren met online marketing bezig. Online marketing vraagt om keuzes te maken en focus aanbrengen. Door de dingen die je doet goed te doen zal het resultaat uiteindelijk beter worden.

Het is verstandig om te beginnen met 1 of 2 zeer specifieke doelen die bijdragen aan de doelstelling van je bedrijf. Zoals bijvoorbeeld: Het werven van timmerlieden in een straal van 10 km rondom Breda. Een ander voorbeeld: Het verkopen van tuinmeubelen in een straal van 20 km rondom Dordrecht.

Speel met de website in op jouw doelgroep

De website van jouw bedrijf heeft een homepage en diverse pagina’s. Is er ook een pagina die bijdraagt aan de specifieke doelstelling die uw flexbureau heeft gesteld? Een pagina die zich letterlijk focust op het werven van timmerlieden in een straal van 10 km rondom Breda?

De meeste bezoekers komen namelijk op uw website terecht wanneer ze in Google gericht zoeken naar bijvoorbeeld vacature timmerman Breda. Speel daarop in met een pagina die deze zoekende mensen verleidt om bij uw uitzendbureau te solliciteren of om bij uw uitzendbureau die aanvraag uit te zetten.

Benieuwd hoe u een landingspagina met de juiste inhoud voor uw bedrijf  maakt? Neem direct contact op.

Lees hier meer informatie over het maken van een landingspagina om betere sollicitaties te krijgen.