Wat is SEA?

Wat is SEA?

SEA is het betalen voor het weergeven van jouw bedrijf in zoekmachines, meestal in Google. Online adverteren dus.
SEA staat voor Search Engine Advertising. 

Waarom SEA?

Deze betaalde manier van websitepromotie helpt (zeker in het begin) om onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. Door te betalen voor zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden, kom jij, mits voldoende budget, boven je concurrenten te staan. Je verbetert de vindbaarheid van jouw website.

Image

SEA bij Smyler

Omdat de meest gebruikte zoekmachine Google is, maken wij gebruik van Google Adwords voor SEA. Samen bepalen we onder welke zoekwoorden jullie gevonden willen worden. Via een zoekwoordonderzoek doen wij ook onderzoek naar relevante of aanverwante zoektermen. Per zoekwoord betaal je een bedrag om gevonden te worden. Adwords geeft van tevoren zelf aan welk bedrag dat is.

Nadat we een budget hebben bepaald, zorgen we dat er relevante content is. Content in woord en beeld die opvalt en aanspreekt. Wij zorgen ervoor dat je advertentiecampagnes maximaal rendement behalen. 

Zoekwoorden bepalen

Samen of via zoekwoordonderzoek

Advertenties maken

Opvallende en aansprekende advertentie

Beter online vindbaar

Snel resultaat, schaalbaar

SEA en SEO

SEA en SEO

SEA en SEO gaan hand in hand. Omdat SEA vaak direct resultaat oplevert, is dat een mooi begin. Het doel is SEO omdat je daarbij bouwt aan de online autoriteit van jouw bedrijf. Google heeft enkel als doel het beste antwoord geven op jouw vraag. Hoe beter jij antwoord geeft op vragen en behoeftes, hoe beter jouw website vindbaar wordt. Gratis nog wel! 

Meer over SEO
Image

Meer campagne-mogelijkheden?

Meer campagne-mogelijkheden?

Doelgerichte campagnes die ervoor zorgen dat jouw doelgroep converteert (lees: een actie doet). Van werving van kandidaten tot productverkoop;
wij kunnen het!

Meer over campagnes